Mundo Unico

Mundo Unico is een stijlvol, trendy, innovatief en kwalitatief merk met Latijns Amerikaanse sensualiteit. Dit merk biedt kwalitatief hoogwaardig mannen ondergoed met bijzondere ontwerpen en kleuren. Mundo Unico underwear ontwikkelde als eerste ondergoed label de zogenaamde lift voor de mannelijke genitaliën.

Bekijk de producten van Mundo Unico

Croota

Croota is een Australisch heren ondergoed merk. Croota heeft een zeer sportieve en stoere collectie mens underwear. De creatieve designers komen telkens weer verrassend uit de hoek met prachtige designs, gave teksten en mooie logo varianten. In Europa is Aussiebum wijd verspreid. Nu is de tijd voor Croota aangebroken. Ordinary ends here...

Bekijk de producten van Croota

Jor

Jor is een mannen ondergoed merk die ook uit Colombia komt. Een fashion merk dat durft te experimenteren met gewaagde materialen, sensuele en toch stoere designs. Dit samen met een perfecte pasvorm maakt Jor een verrassende nieuwkomer bij Lingerie 4 men. 

 Bekijk de producten van Jor

Clever

Clever is een Zuid Amerikaans (Colombiaans) merk met een hele uitgebreide collectie sexy heren lingerie. Voor ieder soort man is Clever voorhanden. De superieure kwaliteit, heerlijke pasvorm en gewaagde designs maken Clever een uitzonderlijk populair merk binnen onze shop.

Bekijk de producten van Clever

 Pikante

Pikante heeft weinig uitleg nodig, its all-in the name. Het merk Pikante is vurig, prikkelend en gewaagd en exclusief verkrijgbaar bij L4M. Design en materiaal gebruik prikkelen de zintuigen terwijl draagcomfort behouden blijft. Een merk wat je moet ‘proeven’ oftewel zelf moet ervaren dat het bij je past.

Bekijk de producten van Pikante

The Good Life

 The Good Life is een Dutch made label van RJ Bodywear. The Good Life is een merk waar écht over nagedacht is. Een heerlijke stoffen combinatie van o.a. Supima katoen en het zijdezachte Tencel. RJ The Good Life ondergoed komt in boxers en trunks. In korte en lange pijpjes. Een nederlands merk om trots op te zijn. The Good life Underwear!

 Bekijk de producten van The Good Life

Hot Impetus

 Hot Impetus is in 2007 gelanceerd als een avant-garde, provocerend en luxueus heren ondergoed merk. Nou, dat is gelukt! Als onderdeel van Impetus, een zeer groot en vooruitstrevend Portugees bedrijf, maakt Hot impetus alleen gebruik van de beste stoffen. De ervaren designers van Hot impetus underwear maken er elke collectie weer een spektakel van!

 Bekijk de producten van Hot Impetus

Impetus

 Impetus is een zeer elegant mannen ondergoed merk. Impetus richt zicht uitsluitend op de selectieve en modebewuste man. Impetus staat voor innovatieve stoffen, elegante designs en een zeer hoge kwaliteit. Impetus is een Latijns woord en betekend drijfkracht of energie. Loop nu nog weg met een Impetus boxer en ervaar de kracht ;).

 Bekijk de producten van Impetus